Tipska igrališta linija Robinia, danskog proizvođača Kompan

Organic Robinia dječje igrališteTipska igrališta linije Robinia, danskog proizvođača Kompan, sastoje se od inovativnih, tematskih dječjih igrala izrađenih od prirodnog drveta bagrema (lat. Robinia). Ova igrališta idealno se uklapaju u prirodne ambijente u kojima njihov organski, izvorni dizajn u potpunosti dolazi do izražaja. Tipska igrališta linije Robinia dostupna su za 200.000,00 kn.Dizajn Robinia dječjih igrala inspiriran je organskim oblicima i jedinstvenim, iskonskim izgledom bagremova drveta. Osnovni cilj dječjeg igrališta linije Organic Robinia jest potaknuti interes za prirodu te razviti razumijevanje prirode kod djece. Linija Organic Robinia obuhvaća različita tematska igrala namijenjena djeci predškolskog uzrasta kao i brojne konstrukcije i sprave pogodne za fizički i socijalni razvoj djece školskoga uzrasta.

Drvo bagrem

U proizvodnji drvenih igrala Robinia koristi se isključivo najfinije drvo bagrema i to njegovi najčvršći dijelovi.Drvo se tehnički minimalno obrađuje kako bi zadržalo svoj prirodan, iskonski izgled.

Drvena igrala Robinia ekološki su neškodljiva te prikladna za uporabu među djecom. Bagremovo drvo, međuostalim, posjeduje visoku razinu prirodnih konzervansa zbog čega se ne mora tretirati sredstvima protiv truljenja (propadanja). Bagremova gusta struktura čini ovo drvo veoma otpornim na rascjepe, oštećenja uzrokovana vlagom kao i na utjecaj vode.
Čvrstoća, izdržljivost i fleksibilnost bagremova drveta čine ga idealnim za korištenje u prirodnim sredinama. Njegova zrnata struktura, sirovo, minimalno obrađeno deblo te domaći izgled naglašavaju privlačnost prirode.
KOMPAN Organic Robinia dječje igrališteDrvo bagrema ne raste uspravno stoga su njegovi vijugavi oblici savršeni za kreiranje jedinstvene igraće opreme koja se idealno upotpunjuje s prirodom ili spaja prirodu i gradsko okruženje.

Na koji način se obrađuju i proizvode Organic Robinia igrala od bagrema pogledajte u videu :Proširena linija dječjih igrala Organic Robinia temelji se na prirodnim, organskim oblicima te jedinstvenosti bagremova drveta, dodajući igralištu vizualnu i taktilnu autentičnost. U proizvodnji dječjih sprava izrađenih od prirodnih materijala kao što je drvo, Kompan koristi isključivo FSC certificirano drvo. FSC certifikacija podrazumijeva potvrdu lanca brige za održivi razvoj svjetskih šumskih resursa, šumskih sustava i ekološke ravnoteže planete uopće. Kao takva, predstavlja ekološku odgovornost na kojoj Kompan uvijek i iznova inzistira. (http://www.kompan.co.uk/playground-equipment/fsc-certified-products/).

Brno_Robenia_NRO1017 Brno_Robenia_NRO111 Brno_Robenia_NRO2004 Brno_Robenia_NRO406 CZ_Brno_people_NRO212 CZ_Brno_playground_the-village CZ_Brno_product_NRO1017 CZ_Brno_product_NRO2004 CZ_Brno_product_NRO514


KOMPAN Organic Robinia katalog

Ponudu zatražite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Abraxas d.o.o.


SaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i primajte najnovije obavijesti o novitetima i akcijama proizvoda.

Pratite nas