PROTECTONETIC - dezinfekcija ruku na javnim površinama

ProtectoneticProtectoNetic je odgovor na trenutnu situaciju u svijetu. Jedan od načina da usporimo širenje Covid-19 jest da peremo ruke i educiramo ljude zašto je to tako važno. ProtectoNetic je prvi svjetski interaktivni audio stup za dezinfekciju s kinetičkim napajanjem. Potpuno je handsfree i dizajniran za javni prostor a idealno se uklapa u prostore dječjih igrališta. Jednom kad se Covid-19 eliminira, ProtectoNetic se može jednostavno transformirati u zabavni interaktivni stup,AudioNetic! Više detalja pogledajte u videu ProtectoNetic.
Playnetic (www.playnetic.nl) nizozemska je kompanija specijalizirana u proizvodnji interaktivnih dječjih sprava. U odnosu na tradicionalna dječja igrala, interaktivne sprave na igralište donose audio doživljaje stimulirajući dječja osjetila te potičući dječju maštu. Glazbene melodije, mirisi, povezivanje skakanja i glazbe ili pak komuniciranje preko odašiljača zvuka... samo su neke od mogućih aktivnosti koje obuhvaćaju Playnetic igrala.Sasvim novim oblik dječjih sprava, prikladan za današnje, urbane sredine te novije trendove djece i mladih, baziran je na elektroničkim komponentama koje otpuštaju glazbu, mirise i slične pojave prilikom korištenja igrala. Da nije riječ samo o zabavi, već o motiviranju djece na igru dokazuje činjenica da djeca moraju izvoditi određene aktivnosti kako bi potaknula rad igrala, a pritome ujedno sami osmišljavaju razne načine igre.

Ukupno 10 različitih zabavno - interaktivnih sprava dostupno je u Playneticu. Kako izgledaju te na koji način funkcioniraju doznajte u PLAYNETIC BROŠURI!
SaveSaveSave

SaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

Pratite nas

Prijavite se na naš newsletter i primajte najnovije obavijesti o novitetima i akcijama proizvoda.