Članica Kompan Holdinga, njemačka tvrtka Corocord, pionir je u izradi mrežnih konstrukcija namijenjenih za igru i fizičku aktivnost djece, ali i odraslih. Ponuda obuhvaća različite tipove i oblike mrežnih konstrukcija. Ono što je zajedničko svim linijama mrežnih konstrukcija jest kvaliteta i sigurnost, koju potvrđuju brojni certifikati i standardi poput TUV EN 1176, ISO 9001 i ostalih.
Kako bismo vam olakšali snalaženje u masi proizvoda, ovdje se nalaze brošure za svaku liniju konstrukcije, koje možetCorocord Sky Walke pregledati online ili downloati.

Corocord brošura 2016

COROCORD katalozi :
  1. 1100: Sky Walk - u ovoj ćete brošuri pronaći visoke mrežne konstrukcije sastavljene od različitih visećih mostova i elemenata od užadi pogodnih za penjanje, vješanje, hodanje isl. Corocord Forest Bridges
  2. 1300: Forest Bridges - kao što i sam naziv kaže, središte ove konstrukcije je drvo, odnosno mreže se montiraju oko drveća što djeci omogućava nesputanu igru u prirodi.

    Corocord Rope Parkour

  3. 1500: Rope Parkour - u ovoj ćete brošuri otkriti ideane mrežne konstrukcije koje potiču djecu na istraživanje vlastitih granica snage, izdržljivosti, koordinacije i agilnosti u preskakanju prepreka.
  4. 1600: Corocord Rope Loops - kotrljanje, spuštanje, penjanje, klizanje, skakanje, gimanasticiranje... samo su neke od fizičkih mogućnosti koje pruža ova linija mrežne konstrukcije. Više o liniji pogledajte u brošuri. Corocord Rope Loops
  5. 2000E: BasiX Nets - Linija namijenjena za djecu od 3 godine i više. Linija je izrađena na način da je idealnaCorocord BasiX Nets za manju djecu koja tek uče savladavati prepreke i jačaju svoje motoričke vještine i ravnotežu. Više o BasiX liniji u brošuri.
  6. 4000F Frame Spacenets - Linije mrežnih konstrukcija pogodne za djecu u dobi od 3-12 godina. Idealne za penjanje i druženje. posebice za parkove ili rezidencijalne prostore. Corocord Frame Spacenets
Materijale različitih linija proizvoda, njihove tehničke specifikacije, nacrte ili standarde koje posjeduju možete pregledati online ili downloadati na ovome linku.

Abraxas d.o.o.


SaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i primajte najnovije obavijesti o novitetima i akcijama proizvoda.

Pratite nas