Nositelj smo A bonitetnog certifikata!

A certifikat izvrsnostiSedmu godinu zaredom, tvrtka Abraxas d.o.o. kontinurano ulaže napore u razvoj i širenje poslovanja te zadovoljenje svih segmenata poslovnih aktivnosti, na obostranu korist tvrtke te svih njezinih partnera, dobavljača, klijenata i ostalih skupina s kojima je u doticaju.

Opširnije...

Novosti iz Corocorda

Nove mrežne konstrukcije inovativnog dizajna - Triple Butterfly

Triple ButterflyKao pionir u industriji igre, Corocord je svjetski priznat specijalist u stvaranju jedinstvenih dječjih konstrukcija od užadi s visokom igraćom vrijednošću, već duže od 45 godina. Konceptualne inovativne mrežne konstrukcije plod su vizionarskih ideja i stalne težnje za razvijanjem i usavršavanjem novih inovativnih mrežnih sprava za djecu.

Opširnije...

Kompan fitness programi

Nove linija outdoor fitness opreme u Kompanu

Fitness jumper
U posljednjih 10 godina, jumping fitness postaje sve popularniji a razlog tome je vrlo jednostavan. Izuzetno je zabavan i tijelu daje dobar trening. Skakanje na trampolinu uz upotrebu mašte za različite skokove je mentalno relaksirajuća vježba i nešto što svi možemo učiniti. Zabava nas drži motiviranijima i zaigranijima te nas pozitivno tjera na dulju aktivnost. Upravljački program nudi podršku za početnike i dodaje mogućnost izvođenja kružnog treninga visokog intenziteta s izuzetno visokim skokovima.

Opširnije...

Nova linija dječjih igrala Kompan

Giant Farm - za djecu predškolske dobi

Giant FarmNova linija HARVESTING FUN tema u sklopu MOMENTSTM THEMED PLAY kategorije igrala odnosi se na pripremu za život i potiče mladenačku maštu oponašajući stvarnost. Tematski park otvara vrata avanturama koje bi inače bile "zabranjene". Uzbuđenje uspinjući se na divovski traktor ili bager pokreće različite scenarije života u sklopu seoskog domaćinstva, gdje je staja napunjena, ne sijenom, već hrpom beskrajne dječje zabave.

Opširnije...

Dječja igrališta od bagremova drveta

Dječja igrališta od bagrema - KOMPAN Organic Robinia

Dječja igrališta drvena Organic Robinia linija je dječjih igrala danskog proizvođača Kompan, izrađenih od bagremova drveta (lat. Robinia). Linija je proširena novim tematskim dječjim igralima i obogaćena za nove oblike i boje koje će oduševiti najmlađe. Dizajn Robinia dječjih igrala inspiriran je organskim oblicima i jedinstvenim, iskonskim izgledom bagremova drveta.

Opširnije...

Interaktivna dječja igrala

PROTECTONETIC - dezinfekcija ruku na javnim površinama

ProtectoneticProtectoNetic je odgovor na trenutnu situaciju u svijetu. Jedan od načina da usporimo širenje Covid-19 jest da peremo ruke i educiramo ljude zašto je to tako važno. ProtectoNetic je prvi svjetski interaktivni audio stup za dezinfekciju s kinetičkim napajanjem. Potpuno je handsfree i dizajniran za javni prostor a idealno se uklapa u prostore dječjih igrališta. Jednom kad se Covid-19 eliminira, ProtectoNetic se može jednostavno transformirati u zabavni interaktivni stup,AudioNetic! Više detalja pogledajte u videu ProtectoNetic.

Opširnije...

Outdoor fitness sprave

Outdoor fitness sprave "Standing Strong" - sprave za vanjsko vježbanje s otporom

Standing Strong outdoor fitness
Novost u našim programima su outdoor fitness sprave linije "Standing Strong", u vlasništvu danskog Kompana, europskog lidera u području opreme za vanjske namjene. Linija "Standing Strong" zasnovana je na konceptu kružnoga treninga na specifičnim outdoor fitness spravama.

Opširnije...

Hotel Amarin, Maistra - dječje igralište Kompan

Hotel Amarin, hotelske kuće Maistra

Hotel Amarin, RovinjMontaža dječjih igrala, hotela Amarin (nekadašnji hotel Valdaliso), hotelske kuće Maistra. Dječja igrališta hotela Amarin u potpunosti su opremljena dječjim igralima iz naših Sibra programa pa tako i najmanji gosti mogu uživati u brojnim atraktivnim sadržajima vrhunske kvalitete, inovativnog dizajna i neprikosnovene sigurnosti.

Opširnije...

Didaktičke sprave

Kompanove didaktičke sprave i igračke za malu djecu

Didaktičke sprave danskog proizvođača KompanDanski proizvođač dječjih igrališta, vodeći europski lider, tvrtka Kompan posjeduje veliku zbirku referenci koju čini više od 1000 dječjih igrališta postavljenih diljem svijeta, u različitim klimatskim, kulturološkim i socijalnim uvjetima. Ono što je zajedničko svim Kompanovim dječjim igralištima jest - edukativna komponenta! Didaktički elementi posebno su zastupljeni u različitim interaktivnim spravama za djecu manjeg uzrasta. Uz didaktičke elemente djeca razvijaju percepciju te uče o funkcioniranju okoline.

Opširnije...


SaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

Pratite nas

Prijavite se na naš newsletter i primajte najnovije obavijesti o novitetima i akcijama proizvoda.