Didaktičke sprave

Kompanove didaktičke sprave i igračke za malu djecu

Didaktičke sprave danskog proizvođača KompanDanski proizvođač dječjih igrališta, vodeći europski lider, tvrtka Kompan posjeduje veliku zbirku referenci koju čini više od 1000 dječjih igrališta postavljenih diljem svijeta, u različitim klimatskim, kulturološkim i socijalnim uvjetima. Ono što je zajedničko svim Kompanovim dječjim igralištima jest - edukativna komponenta! Didaktički elementi posebno su zastupljeni u različitim interaktivnim spravama za djecu manjeg uzrasta. Uz didaktičke elemente djeca razvijaju percepciju te uče o funkcioniranju okoline.

Opširnije...

Lijevana guma za dječja igrališta

Flexotop - lijevana guma za dječja igrališta

flexotop pic
Flexotop je brand danskoga proizvođača Kompan, koji obuhvaća podloge od lijevane gume, namijenjene za dječja igrališta. Posebnost lijevane gume Flexotop je mogućnost kreiranja umjetničkih, kreativnih podloga s mnoštvom boja, oblika, tematskih likova pa čak i 3D grafika.

Opširnije...

Zidovi za penjanje - novo u ponudi!

Zidovi za penjanje - njemački proizvođač Maillith

                          Zidovi za penjanje Maillith
                                                                                                                                                                                
Zidovi za penjanje za djecu i mlade, njemačkog proizvođača Maillith, odsada su dio našeg prodajnog programa. Vrhunska njemačka kvaliteta, dugotrajnost i otpornost u svim vremenskim uvjetima obilježja su Maillith zidova za penjanje.

Opširnije...

Dinamična sprava za djecu i tinejdžere

Rotirajuća sprava Galaxy Saturn Carousel

GXY957000 PHO ENApsolutno dinamična sprava futurističkoga izgleda, namijenjena prvenstveno djeci u dobi od 6 - 12 godina, ali i onima starijima, idealno je igralo za razvoj dječje ravnoteže i osjećaja u prostoru. Sprava je dizajnirana kao veliki, rotirajući karusel (vrtuljak) sa dva rukohvata, koji djeci pruža mogućnost rotiranja, ljuljanja, druženja i eksperimentiranja vlastite snage i fleksibilnosti.

Opširnije...

Sportske gumene podloge

Gumene podloge za sportske namjene - novo

Gumene podloge za sportske namjene

Sportec je brand njemačke tvrtke Kraiburg koji obuhvaća gumene podloge i gumene ploče specijalizirane za sportske namjene. Podloge i ploče mogu se koristiti kako za indoor, tako i za outdoor sportske prostore.

Opširnije...

Fitness sprave koje štede energiju

'Green Energy Line'- fitness sprave sa USB-om

outdoor fitness za punjenje mobitelaPoznati britanski proizvođač The Great Outdoor Gym Company svoj je outdoor fitness asortiman dodatno upotpunio uvođenjem linije outdoor fitness sprava koje štede energiju tijekom vježbanja. 'Green Energy Line' linija je outdoor fitness sprava, namijenjenih vanjskome vježbanju, koje apsorbiraju ljudsku energiju oslobođenu prilikom vježbanja te ju pretvaraju u iskoristivi elektricitet za punjenje mobitela i ostalih gadgeta, pomoću specijalnog kućišta i USB utora za punjenje.

Opširnije...

Nova domaća urbana oprema - Quader

Quader logo

U ponudu svojih programa, uvrstili smo i najnoviju liniju urbanoga namještaja, 100% domaće proizvodnje, naziva Quader.

Naziv ove urbane opreme asocira na njezinu osnovnu upečatljivost - kvadratne oblike praćene čistim, ravnim linijama i pravilnom geometrijskom strukturom.

Opširnije...

Društvene igre na gumenim podlogama

Društvene igre za djecu na gumenim podlogama Euroflex

Društvene igre na gumenim podlogamaNjemački proizvođač dječjih antistres, gumenih podloga Euroflex, kompanija Kraiburg, svakim svojim patentom ne prestaje nas iznenađivati. Najnoviji proizvod u asortimanu od reciklirane gume jesu društvene igre na gumenim podlogama. Čovječe ne ljuti se, Dama, Šah i Mlin - za svaku igru potreban je set od 4 figure i komplet gumenih ploča u nekoliko boja - neka igra započne!

Opširnije...

Dječja igrališta inspirirana bajkama!

Hans Christian Andersen SMART PLAYGROUND™-novo iz Kompana!

Pametna igrališta odnosno linija dječjih igrališta simboličnoga naziva „Smart Playground” nova su igrališta danskoga Kompana, razvijena prema tematici dječjih bajki slavnoga Hansa Christiana Andersena. Djeca mogu uživati u svijetu Male sirene, Ružnoga pačeta ili Tinderboxa te uz fizičku igru stjecati znanja i razvijati maštu.

Opširnije...


SaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

Pratite nas

Prijavite se na naš newsletter i primajte najnovije obavijesti o novitetima i akcijama proizvoda.