Cjeloviti park za vježbanje do 100.000,00 kn

Oprema za street workout Opremite cjeloviti park za street workout, opremom kvalitetne europske proizvodnje, češkog proizvođača Revolution 13 (www.rvl13.com) za manje od 100.000,00 kn te razveselite svoje sugrađane, klijente, potrošače!
Češki proizvođač opreme za street workout, kompanija Revolution 13 (www.rvl13.com), nudi niz kombiniranih konstrukcija svih veličina, za rekreativce i profesionalne sportaše, uz jamstvo od 2 - 5 godina. Konstrukcije za street workout predviđene su za istovremeno vježbanje nekoliko korisnika (i do 20 korisnika) te omogućavaju izvođenje višestrukih vježbi snage i istezanja. 

Proljetna promo akcija obuhvaća model parka Nippur M+ s uključenom dvostrukom klupom za trbušnjake te info pločom s uputama za vježbanje. Nippur M+ konstrukcija omogućava istovremeno vježbanje 23 korisnika ili više, a sastoji se od 10ak različitih elemenata povezanih u kvalitetnu, funkcionalnu cjelinu (paralelne preče, razboji, trovisinsko vratilo, horizontalne ljestve, karike, držač boksačke vreće itd.) Osim za javne, rekreativne potrebe, ovaj modela parka provjereno i dokazano možete koristiti i za potrebe održavanja profesionalnih natjecanja u disciplinama koje se izvode na street workout spravama!

Akcija traje za sve narudžbe primljene do 1.07.2017.godine, a svoju ponudu ili informacije zatražite na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Cjelokupna proizvodnja svih dijelova opreme nalazi se u EU (Češka), a u razvoju sprava koriste se isključivo dokazano otporni materijali, koji omogućavaju sigurno vježbanje, a predviđeni su da traju godinama. Svi elementi izrađuju se od specijalnog, nehrđajućeg čelika. Dupli sprej zinka sprječava hrđanje elemenata, dok poseban Komaxit sprej, koji se inače koristi u automobilskoj industriji, sprječava nastanak ogrebotina. Opcionalno prema Vašim željama, moguće je i vruće cinčanje + Komaxit premaz koji još jače sprječavaju nastanak hrđe. Ova opcija obrade vanjskih površina elemenata neophodna je za sprave predviđene za montažu uz more (do 2 km od mora) te ostale ekstremnije uvjete. Sve su konstrukcije dostupne u različitim RAL bojama, prema Vašoj kombinaciji želja.

Sve Revolutin 13 sprave proizvode se u skladu s europskim normativima sigurnosti i kvalitete te posjeduju certifikate EN16630, EN957, EN1176.

Montaža parka je jednostavna, a uvijek se izvodi na prethodno pripremljenu betonsku podlogu, izrađenu u skladu s uputama proizvođača. Sve upute i dodatni suport uvijek ćete dobiti s naše strane.

Sve modele Nippur parkova, pogledajte u galeriji :

SaveSaveSaveSaveSaveSave

Abraxas d.o.o.


SaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i primajte najnovije obavijesti o novitetima i akcijama proizvoda.

Pratite nas